Carnaval 2023! Torna la festa al pavelló Tagamanent i la rua infantil de divendres

Dilluns, 6 de febrer de 2023 a les 10:15

A Canovelles ja està tot a punt per celebrar el Carnaval 2023! Enguany es recuperen dos actes emblemàtics: la rua infantil de divendres, on hi participen les escoles del municipi, i el ball al pavelló Tagamanent, on es realitzarà l’entrega d’obsequis. A més, s’inaugura El Campanar.

La celebració del Carnaval començarà el divendres 17 de febrer amb la rua infantil. A partir de les 10 hores, els infants de les escoles de primària de Canovelles sortiran al carrer per lluir les seves disfresses i, cap a les 11 hores, a la plaça de Margarida Xirgu es procedirà a la coronació del Rei Carnestoltes de cada escola. De ben segur que el Bisbe de les Culleres i el Coronel no es perdran aquest moment!

També el divendres dia 17, però a les 18 hores, s’inaugura El Campanar. L’equipament ha estat reformat recentment i, aprofitant la festa més boja de l’any, s’estrenarà amb animació infantil, brindis d’inauguració i concert.

El dissabte, 18 de febrer, se celebrarà la tradicional rua de comparses amb sortida i arribada al pavelló Tagamanent. Els grups participants hauran d’estar al punt de sortida a les 18 hores. I, a partir de les 18.30 hores, s’iniciarà el recorregut els carrers del municipi.

Un cop acabada la rua, la festa continua al pavelló Tagamanent! Allà es lliuraran els obsequis del Carnaval 2023 a les comparses participants, que en són més d’una desena. I es recupera el ball de fi de festa que s’allargarà fins a la matinada.

Darrera actualització: 06.02.2023 | 11:17

Imatges