Divendres 17 de febrer s’inaugura la remodelació d’El Campanar

Dimarts, 14 de febrer de 2023 a les 12:15

La inauguració, que s’emmarca dins la programació del Carnaval 2023, començarà a les 18 hores i inclourà animació infantil, brindis i un concert.

L’acte d’inauguració començarà a les 18 hores amb animació de disfresses infantil a càrrec de Landry el Rumbero. A les 19.30 hores tindran lloc els parlaments institucionals i el brindis d’inauguració i, a continuació, s’ha programat un concert amb Landry el Rumbero i la Portàtil FM. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, i de la regidora de Cultura, Yolanda Sánchez, a banda d’altres representants el consistori.

La festa, de caire familiar i emmarcada dins la programació del Carnaval 2023, permetrà tornar a obrir les portes d’El Campanar, un equipament emblemàtic que, al llarg de la seva història, ha acollit assajos d’entitats, obres de teatre, dinars populars o concerts. D’aquesta manera, aquest espai polivalent torna a estar a disposició i servei de les entitats i el teixit associatiu del municipi.

La remodelació de l’equipament

La reforma d’El Campanar, que va començar al setembre de l’any passat i que s’ha allargat durant sis mesos, tenia per objectiu adequar l’edifici a la normativa vigent, renovar el sistema elèctric i de climatització, construir lavabos nous i millorar els accessos a la primera planta i a l’escenari.

Durant aquests mesos s’han renovat les instal·lacions elèctriques i la xarxa de sanejament i fontaneria, s’ha millorat el sistema de climatització i s’ha instal·lat un sistema de protecció contra incendis. També s’han adequat els tancaments, arranjant el fals sostre i renovant els finestrals.

Pel que fa als aspectes més visibles de la reforma, s’han fet lavabos nous, s’ha ampliat l’escala que condueix als camerinos i s’han construït nous accessos a l’escenari i a la sala de control. A més, s’ha renovat el terra, s’han instal·lat cortines noves, s’han comprat cadires noves i s’ha repintat tot l’equipament.

Les obres han estat realitzades per l’empresa Construccions Deumal SA i han tingut un cost total de gairebé 234.400 euros.

Darrera actualització: 14.02.2023 | 12:14