Canovelles substitueix els contenidors de vidre per uns de càrrega lateral

Dijous, 30 de març de 2023 a les 15:20

Aquest dijous 30 de març, els Serveis Ambientals del Vallès Oriental començaran a realitzar el canvi de model de contenidors de recollida d'envasos de vidre de tot el municipi, que passen a ser de càrrega lateral. El nou model contribueix a fer més eficient la recollida selectiva d'aquest residu.

El canvi de contenidors es farà de dilluns a divendres, en horari de 14 a 22 h. En total s’instal·laran 72 contenidors de vidre al llarg d’una setmana, i es buidaran cada quinze dies.

Els nous contenidors per a la recollida selectiva dels envasos de vidre seguiran el mateix sistema que els contenidors de paper i cartró i que els d'envasos lleugers, que ja van ser substituïts l'any 2020. El sistema de càrrega lateral escurçarà el temps en què el camió recull el contenidor. A més, els contenidors que se substitueixen són de plàstic, a diferència dels actuals que són metàl·lics. Per tant, la recollida serà més silenciosa, disminuint les molèsties per als veïns.

La substitució dels contenidors, a càrrec de Serveis Ambientals del Vallès Oriental, l’empresa pública del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, contribuirà a fer més eficient la recollida selectiva d'aquest residu.

Font: Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 30.03.2023 | 15:23