Canovelles celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 10:30

La celebració es durà terme el cap de setmana del 20 i 21 de novembre i inclourà la presentació pública del Consell d’Infants de Canovelles. Completaran la programació el 30è aniversari dels Gegants de Canovelles i l’espectacle de circ Fili Busters.

El 20 de novembre de l’any 1989, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els Drets de la Infància. És per això que des de l’Ajuntament de Canovelles cada any es commemora aquest fet i es recorda a la ciutadania que tot infant té dret a la igualtat, al respecte, a l’ajuda mútua, a la participació, al joc, a l’educació i a la salut. Per celebrar-ho, el servei municipal d’Infància ha programat diverses activitats per al 20 i 21 de novembre.

La celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants començarà el dissabte 20 de novembre, a partir de les 16 hores, amb el 30è aniversari dels Gegants de Canovelles. La celebració inclou una ballada a la plaça de la Joventut amb les colles infantils dels Gegants, dels Diables i de les Bastoneres de la Comissió de Sant Antoni Abat i una cercavila fins a la plaça de Margarida Xirgu. 

Per al diumenge 21 de novembre està prevista, a les 11 hores a la Pista Polivalent, la presentació del nou Consell d’Infants de Canovelles, un òrgan consultiu que pretén fer participar els infants de la presa de decisions que afecten el municipi. I, a continuació, cap a les 11.30 hores tindrà lloc l’espectacle de circ Fili Busters, amb Mortelo i Manzani, una divertidíssima proposta de circ i pallasso que combina el funambulisme amb un aparell únic.

Podeu consultar la programació als documents adjunts.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 10:29