Recollida de mantes contra la pobresa energètica

Dimarts, 12 de gener de 2021 a les 13:45

Canovelles engega una recollida solidària de mantes i roba d’abric per a aquelles persones que es troben en situació de pobresa energètica. Tothom que hi vulgui participar, pot fer les seves donacions del 12 al 28 de gener al Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 18 hores.

Davant la baixada de temperatures, Canovelles ha engegat una campanya per fer front a la pobresa energètica. Així, del 12 al 28 de gener, tothom que vulgui participar pot portar mantes i roba d’abric al Centre Cultural, que s’ha establert com el punt de recollida del material que després es distribuirà entre les persones que més ho necessitin. L’equipament estarà obert per recollir material de dilluns a divendres de 16 a 18 hores.

La campanya, impulsada des del departament de Cooperació i Solidaritat en coordinació amb els Serveis Socials de l’Ajuntament, es durà a terme gràcies a la col·laboració imprescindible de voluntaris i voluntàries, que un cop disposin del material l’aniran distribuint entre persones i famílies que es troben en situació de pobresa energètica.

Altres iniciatives solidàries per recollir aliments i joguines

La recollida de mantes i roba d’abric arriba després de la campanya solidària de Nadal anomenada Cap infant sense joguina i cap família sense aliments, i que ha demostrat un cop més la solidaritat del poble de Canovelles. I és que durant la campanya s’ha recollit un camió (el que té l’Ajuntament disponible per a les entitats) de joguines i mig camió d’aliments, a banda de les joguines aportades pel col·lectiu jove Intoxicades i l’establiment local Joguinola.

Darrera actualització: 12.01.2021 | 13:47