Ja està oberta la convocatòria del Programa de Subvencions per als Centres Educatius per a la igualtat d’oportunitats. Curs 2020-2021

Dimarts, 29 de setembre de 2020 a les 14:05

L’objecte d’aquest programa de subvencions és garantir la igualtat d’oportunitats a aquells alumnes de Canovelles per a la família dels quals és molt costós o impossible d’assumir la despesa del material requerit per al desenvolupament de les activitats curriculars i ordinàries d’aula de l’actual curs lectiu. Període de presentació de les sol·licituds: 28/09/2020 a 26/10/2020

Poden ser beneficiaris d’aquesta subvenció els centres públics d’educació infantil i primària i de secundària obligatòria del municipi de Canovelles, i els centres públics d’educació infantil i primària i de secundària obligatòria del municipi de Granollers receptors d’alumnat procedent de Canovelles, que es trobin a una distància màxima del terme municipal de Canovelles de 300 metres lineals i que complexin els requisits establerts a les bases reguladores d’aquest programa de subvencions.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des de la publicació de la convocatòria en el BOP.

Els centres educatius interessats hauran de presentar la sol·licitud, en el model normalitzat, així com la documentació que estableixen les bases reguladores i la convocatòria, a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Canovelles. Concretament, es pot realitzar el tràmit de sol·licitud aquí.

Podeu consultar més informació aquí.

Darrera actualització: 29.09.2020 | 14:08