El Banc d’Aliments de Canovelles gestionat per Betesda es trasllada al carrer de Fàtima número 29

Dimecres, 5 de maig de 2021 a les 14:45

L’Ajuntament de Canovelles ha cedit la sala de propietat municipal del carrer de la Verge de Fàtima a l’entitat Associació d’Ajuda Cívica Betesda perquè aquesta pugui desenvolupar el projecte del Banc d’Aliments.

L’Associació d’Ajuda Cívica Betesda abasteix d’aliments a un total de 80 famílies del municipi, majoritàriament derivades des dels Serveis Socials de Canovelles. L’entitat solidària és una de les entitats receptores del Banc d’Aliments i compta amb una base estable de més de 30 voluntaris. A més, al llarg de l’any rep donacions d’aliments per part d’empreses, particulars o bé de recollides d’aliments populars.   

Ja fa temps que el local on fins ara estaven ubicats, cedit per l’església evangèlica,   se’ls havia quedat petit, però l’entitat no disposava de recursos econòmics suficients per llogar un espai més gran. Ara, a més, l’església evangèlica ha decidit deixar la nau llogada al polígon industrial de Can Castells i, per tant, Betesda es trobava sense un espai disponible per poder desenvolupar la seva tasca.

En vista de la situació, l’Ajuntament de Canovelles ha volgut cedir-los un local municipal, més gran i adequat que el que tenien fins ara, que els permeti seguir realitzant la seva activitat, molt necessària per al municipi especialment durant aquest últim any de pandèmia en què el nombre de famílies necessitades ha augmentat  considerablement.

Així, Betesda podrà fer ús de l’espai ubicat al carrer de la Verge de Fàtima i, des d’aquest divendres, el repartiment d’aliments es realitzarà en la nova ubicació.

 

 

Darrera actualització: 05.05.2021 | 14:47