El 7è casal d’agost de Canovelles acull un total de 60 infants i joves

Divendres, 31 de juliol de 2020 a les 13:40

El casal d’agost, destinat a joves d’entre 3 i 16 anys i organitzat per REIR en col·laboració amb la Fundació Probitas i l’ajuntament de Canovelles, pretén garantir el benestar nutricional i emocional als prop de 60 nens i nenes que hi participen.

L’escola Joan Miró torna a acollir durant el mes d’agost el casal d’estiu, un projecte socioeducatiu que garanteix un esmorzar i un dinar equilibrat i, d’altra banda, fomenta hàbits saludables com la pràctica de l’exercici físic, menjar fruita i verdura, o rentar-se les dents després de cada àpat. A més durant el casal es treballen valors i actituds al voltant del respecte, la cooperació, la solidaritat i el treball en equip.

Enguany el projecte s’ha hagut d’adaptar a les circumstancies de la covid-19. Així els infants entren de manera esglaonada, porten mascareta, es posa especial atenció en les mesures higièniques i, a més, s’organitzen en petits grups o unitats de convivència.

Aquest projecte, que du a terme l’entitat REIR i que compta amb el suport econòmic de la Fundació Probitas com a part del programa RAI (Reforç d’Alimentació Infantil), pretén cobrir l’escassa oferta de casals infantils durant el mes d’agost. Aquest 2020 el servei, començarà el dia 3 i s’allargarà fins al 28 d’agost.

Darrera actualització: 31.07.2020 | 13:58