Donació de material al banc d’ajudes tècniques del CAP de Canovelles

Dijous, 16 de gener de 2020 a les 11:45

Aquest dijous l’Ajuntament de Canovelles ha fet entrega de diversos dispositius de suport a la dependència al Centre d’Atenció Primària. Concretament, s’ha lliurat una cadira de rodes, tres caminadors, tres cadires de dutxa i tres cadires de WC.

Aquest material, que passa a formar part del banc d’ajudes tècniques que gestiona el CAP, se suma a les donacions realitzades en edicions anteriors i que consistien en diverses cadires de rodes, crosses, caminadors o banquetes per la banyera, entre d’altres.

El banc d’ajudes tècniques que gestiona el CAP és un servei gratuït que té la finalitat de proporcionar material de suport qualificat i que faciliti el desenvolupament de les activitats diàries a aquelles persones que ho necessiten i que no poden accedir al mateix per altres vies.

La donació respon a la col·laboració i coordinació entre el CAP de Canovelles i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, que treballen plegats per millorar l’atenció i el servei als veïns de Canovelles, així com donar una millor cobertura a les necessitats plantejades per aquelles persones en situació de dependència o amb dificultats per dur a terme, de manera autònoma, activitats quotidianes.

Darrera actualització: 16.01.2020 | 11:48

Imatges

Donació de material al CAP