Canovelles edita un nou certificat per poder lliurar als infants abans de sortir al carrer

Dissabte, 25 d'abril de 2020 a les 21:55

L’Ajuntament de Canovelles ha editat un certificat amb l’objectiu que els més petits puguin celebrar, també en paper, la possibilitat de sortir al carrer a partir d’aquest diumenge 26 d’abril. L’objectiu del document és animar als més petits durant aquest període de confinament i recordar-los les normes que cal seguir quan surtin a passejar.

El document pensat perquè els pares i mares puguin omplir-lo, autoritza a l’infant en qüestió a sortir, ja que durant el període de confinament ha tingut bona actitud, un bon comportament i no ha deixat de somriure. Això si, sempre que el nen o nens tingui un màxim de 13 anys, i compleixi amb les següents indicacions:

  • La sortida sigui d’un màxim d’una hora entre les 9 i les 21 hores
  • A un kilòmetre del seu domicili
  • Acompanyat d’un major d’edat
  • Amb joguines si vol, però sense anar a àrees de joc.

A més, cal tenir en compte que cada adult pot anar amb un màxim de tres nens o nenes. I que si l’infant té símptomes o està en quarantena no podrà sortir al carrer.

El certificat neix després de la bona acollida que va tenir el primer document, editat el 14 d’abril amb l’objectiu de certificar haver superat el primer mes de confinament amb bona actitud. Ara, els més petits de la casa poden sumar un diploma més amb motiu d’aquest període de confinament que sembla que, de mica en mica, anirà arribant a la seva fi.

Tothom qui ho desitgi pot descarregar el certificat, emplenar-lo i lliurar-lo a l’infant. O bé, editar-lo en línia i fer-lo arribar a través de dispositius electrònics.

 

Darrera actualització: 25.04.2020 | 21:56