A partir de l’1 de novembre ja es poden presentar les sol·licituds per participar al procés selectiu d’agents de policia local

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 14:25

L’Ajuntament de Canovelles reforça la plantilla d’agents de policia local. El consistori ha obert un procés selectiu per a la cobertura definitiva de quatre places d’agent de policia local (3 places pel sistema d’accés de concurs-oposició lliure i 1 plaça pel sistema de concurs de mobilitat horitzontal). El termini de presentació de sol·licituds restarà obert de l’1 al 20 de novembre, ambdós inclosos.

El procés selectiu també servirà per crear una borsa de treball amb la que es cobriran possibles vacants per nomenaments d’interins o per atendre necessitats urgents. Podeu consultar les bases de la convocatòria a la publicació al BOPB, al DOGC o al BOE.

Com presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica?

  • Aquí podeu presentar la sol·licitud per participar al procés selectiu de tres places d'agent de policia local (concurs-oposició lliure) 
  • Aquí podeu presentar la sol·licitud per participar al procés selectiu d'una plaça d'agent de policia local (concurs de mobilitat horitzontal)
Darrera actualització: 31.10.2019 | 15:17