Taller d'hàbits saludables

Dimarts, 12 de febrer de 2019 a les 15:00

El Servei d'Activitats Esportives de l'Ajuntament de Canovelles (SAE) realitzarà aquest divendres, 15 de febrer, un taller sobre hàbits saludables entre els alumnes de 1er d'ESO amb la intenció de promoure una vida sana i saludable entre els alumnes de les escoles del nostre poble.

El preocupant increment del sedentarisme i de l'obesitat en la població infantil, provoca la necessitat de fer programes d'actuació que millorin la seva qualitat de vida. El taller, englobat dintre del programa anual d'activitats del Pla Català de l'Esport a l'Escola, està dirigit als alumnes de 1er d'ESO dels dos instituts de secundària de Canovelles (Institut Bellulla i Domus d'Olivet).

Alguns dels objectius que pretén fomentar el taller són:

  • Conscienciar als participants de les conseqüències negatives de tenir una vida sedentària i una mala alimentació.
  • Aprofitar la facilitat que té l'esport com a mitjà integrador i de cohesió social entre els infants.
  • Conscienciar als alumnes que ells tenen una incidència directa en la millora de la seva salut.
  • Promoure hàbits alimentaris que redueixin els nivells d'obesitat infantil.
  • Contribuir mitjançant l'activitat física en el desenvolupament de valors com el respecte, la tolerància, el treball en equip, l'esforç per la superació personal, la responsabilitat.
  • Incrementar la pràctica de l'activitat física i esportiva com a mitjà per tenir una millor qualitat de vida.

A nivell organitzatiu, els alumnes participants estaran repartits en set grups de treball amb propostes individualitzades però amb objectius generals conjunts. Aquests tallers pràctics tractaran temes com l'oferta de l'activitat física a Canovelles, nocions bàsiques de nutrició, hàbits alimentaris i pràctica esportiva, valors de l'esport, beneficis de l'esport, la necessitat de la hidratació durant l'activitat física i la importància de menjar d'una manera saludable.

El taller tindrà lloc al Teatre Auditori de Can Palots, el proper divendres 15 de febrer, entre les 8h i les 13h.

Darrera actualització: 12.02.2019 | 18:10

Imatges

Taller d'hàbits saludables 1 hàbits saludables 2