Canovelles fa obres de millora a El Local per licitar la gestió del bar

Dimarts, 10 de març de 2020 a les 12:20

L’Ajuntament de Canovelles està realitzant obres de manteniment i millora a El Local (Centre Municipal d’Iniciatives Juvenils) amb l’objectiu de posar al dia la instal·lació del bar i equipar-la correctament. Un cop enllestides aquestes tasques, el consistori posarà a concurs la gestió de l’espai amb la intenció que s’ofereixi un servei de bar adequat als usuaris. D’altra banda, també s’estan executant actuacions de manteniment a l’edifici, com la millora de tancaments o la revisió de la instal·lació elèctrica.

La principal novetat és l’obertura d’una porta que dóna a la plaça de Núria Miralles i Creus, i que permetrà connectar directament la zona de bar amb la plaça. Amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica de l’edifici, s’han renovat gran part de les finestres de la planta baixa, i està previst poder separar la zona de bar de la resta de l’edifici de El Local mitjançant el tancament de l’escala. D’aquesta manera, els espais es podran obrir de manera independent segons les necessitats. També es renovaran els elements de fusteria, es polirà el terra i es pintarà l’espai.  

Pel que fa a la zona de la cuina i el magatzem, està previst l’arranjament de petits desperfectes, l’adequació del lavabo i l’equipament de l’espai amb mobiliari adient pel seu ús. D’altra banda, es renovarà la barra i la seva il·luminació. També està prevista l’adequació dels lavabos per als usuaris.

Un cop estiguin enllestides les obres, l’Ajuntament de Canovelles iniciarà els tràmits per poder licitar la gestió del bar. Està previst que es pugui oferir un servei de bar adequat als usuaris de El Local, en horari de tarda i de dimarts a diumenge. També s’inclou la dinamització de l’espai, i és que un dels objectius és que el bar de El Local es converteixi en un espai de trobada per als joves del municipi. Les obres tindran una durada aproximada de dos mesos, i es preveu poder licitar la gestió de la zona del bar abans de l’estiu.

Darrera actualització: 10.03.2020 | 12:21