Canovelles comença el curs 2019-2020 amb 6 línies de P3 i 6 línies de primer d’ESO

Dijous, 12 de setembre de 2019 a les 00:00

Canovelles manté el nombre de línies que tenia el curs passat. Així, el curs 2019-2020, que ha començat aquest dijous 12 de setembre, comptarà amb sis línies de P3 i sis línies més de primer d’ESO.

Les escoles Congost i Els Quatre Vents han començat el curs amb dues línies, mentre que l’escola Jacint Verdaguer i Joan Miró amb una cadascun. Pel que fa a l’educació secundària, l’institut Bellulla manté les quatre línies de primer d’ESO i el Domus d’Olivet, les dues que tenia l’any passat.

A Canovelles inicien el curs 2019-2020 un total de 1.408 alumnes d’infantil i primària, 630 alumnes de secundària, 111 infants a l’Escola Bressol i 451 persones a l’Escola d’Adults.

 

Millores als centres educatius de Canovelles

Durant aquestes últimes setmanes, s’han realitzat diferents actuacions per tal de posar a punt els centres educatius del municipi. Concretament, s’han substituït els radiadors de l’edifici d’infantil de l’escola Congost i s’estan realitzant obres de millora de la climatització i l’aïllament a l’Escola Bressol Marta Mata. A més, el Departament d’Educació ha substituït i adequat el terra de la planta baixa de l’escola Joan Miró.

Cal destacar que, a causa de les obres de millora de la climatització de l’Escola Bressol Marta Mata, els alumnes d’aquest centre començaran el curs el dilluns 16 de setembre, i, per tal de compensar aquest retard, allargaran el curs fins al 22 de juliol de 2020.

 

Camins escolars 2019-2020

Un any més, i per tal d’indicar fàcilment als alumnes el recorregut fins a la seva escola, Canovelles posa en marxa els camins escolars, uns itineraris senyalitzats al terra que marquen amb diferents colors el camí cap a les quatre escoles d’educació primària del municipi. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar la mobilitat de l'alumnat per anar i tornar a peu de les escoles, sols o en grup, de manera autònoma, saludable i segura.

Enguany, els camins escolars s’iniciaran la setmana vinent, seguint el següent calendari:

  • 16 de setembre: Escola Joan Miró a les 8,30 hores.

  • 17 de setembre: Escola Congost a les 8,30 hores.

  • 18 de setembre: Escola Jacint Verdaguer a les 8,20 hores.

  • 19 de setembre: Escola Els Quatre Vents a les 8,10 hores.

El punt d’inici dels itineraris serà al Centre Cultural de Canovelles.

 

Podeu veure les imatges de l'inici de la primera jornada de curs aquí

Darrera actualització: 18.09.2019 | 08:54

Imatges

inici escolar_2 inici escolar_3