Bonpreu dóna més de 60 mil euros per als casals d’estiu de l’ONG Save the Children

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 10:30

Es tracta del programes educatius per a infants i joves com els que l’ONG Save the Children desenvolupa a Canovelles. Aquí han organitzat, durant el mes de juliol, dos casals d’estiu anomenats ‘Vacances per créixer’ i ‘Vacances ESO’.

Aquest dimecres, responsables del grup Bonpreu han lliurat a Save the Children un xec de 62.410 euros. L’import prové de les donacions del mes de juny dels clients de Bonpreu i Esclat mitjançat l’arrodoniment solidari, una inactiva que s’ha tirat endavant gràcies a la col·laboració amb Woldcoo que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària.

Els diners serviran perquè nens i nenes que es troben en risc d’exclusió social puguin participar als casals d’estiu que organitza l’ONG Save the Children. Uns projectes que pretenen treballar pels drets fonamentals dels infants. I és que l’arribada de l’estiu i el tancament de les escoles suposa un factor de risc per als infants en situació de pobresa, ja que les activitats d’estiu solen ser una de les primeres coses a les que han de renunciar moltes de les famílies en situació de vulnerabilitat.

A Canovelles, les propostes s’han focalitzat en la primera infància i tenen per objectiu afavorir el correcte desenvolupament social i cognitiu dels infants. A més, es treballen altres aspectes com la prevenció de la violència i el foment de valors com el respecte i la tolerància. ‘Vacances per créixer’ és una proposta innovadora, un casal d’estiu dirigit a infants i també a les seves famílies. A més, durant aquest mes de juliol també s’està realitzant el casal d’estiu ‘Vacances ESO’, dirigit a nois i nois de secundària. 

A l’acte de lliurament del xec han assistit representants dels diferents agents implicats en aquest projecte. Entre ells, Antoni Pérez, director de Save the Children a Catalunya; Josep Castany, cap de relacions externes del grup Bonpreu; Clàudia Cruces, directora de projectes de Worldcoo; i Emilio Cordero, alcalde de Canovelles. Tots ells han posat de relleu el fet de treballar en xarxa i sumar esforços.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 09:50