Més de 80 infants i joves participen en la sisena edició del casal d’agost de Canovelles

Dimarts, 6 d'agost de 2019 a les 10:20

El projecte que organitza REIR en col·laboració amb la Fundació Probitas i l’ajuntament de Canovelles garanteix un esmorzar i un dinar equilibrat per a tot ells, i els ofereix un acompanyament socioeducatiu durant el mes d’agost.

L’escola Joan Miró acull la sisena edició del casal d’agost de Canovelles, un projecte que assegura el benestar nutricional i emocional als més de 80 infants i joves d’entre 3 i 16 anys que aquest 2019 participen de la iniciativa.

El casal d’agost garanteix un esmorzar i un dinar equilibrat i, d’altra banda, fomenta hàbits saludables com la pràctica de l’exercici físic, menjar fruita i verdura, o rentar-se les dents després de cada àpat. Es tracta d’un projecte socioeducatiu que, a més, potencia espais de participació i comunicació on es treballen valors i actituds al voltant del respecte, la cooperació, la solidaritat i el treball en equip.

Els infants i joves que formen part del casal realitzen diverses activitats al llarg del mati, van a la piscina del CEM Thalassa i utilitzen la pista esportiva del pavelló de Ca la Tona, tot acompanyats d’un equip d’educadors multidisciplinars entre els que s’inclouen integradors socials, educadors socials, directora de lleure i psicòlegs.

Aquest projecte, que du a terme l’entitat REIR i que compta amb el suport econòmic de la Fundació Probitas com a part del programa RAI (Reforç d’Alimentació Infantil), pretén cobrir l’escassa oferta de casals infantils durant el mes d’agost. Aquest 2019 el servei, que ha començat el 29 de juliol, s’allargarà fins el 30 d’agost.

Darrera actualització: 06.08.2019 | 10:23

Imatges

Jocs d'aigua al Casal d'Agost Dinar saludable al Casal d'Agost