Ja podeu veure totes les imatges del carnaval infantil de Canovelles

Divendres, 21 de febrer de 2020 a les 15:05

Aquest divendres s’ha celebrat la rua infantil de carnaval on han participat les quatre escoles del municipi, l’escola bressol municipal Marta Mata i l’espai familiar El Racó. A més, i com a novetat, han fet acte de presència el Coronel i el Bisbe de les Culleres, qui ha coronat els reis Carnestoltes de les escoles. Podeu veure totes les imatges de la Rua Infantil a l’àlbum de Flick de l’Ajuntament.

L’escola Jacint Verdaguer s’ha inspirat en els invents: s’han pogut veure cotxes, coets, televisions o telèfons mòbils, entre d’altres. L’escola Congost ha optat per disfresses que tenien relació amb el nom de les classes. Per la seva part, l’escola Els Quatre Vents ha optat pel fil conductor de l’art. I, finalment, l’escola Joan Miró ha treballat la sostenibilitat i el medi ambient ja que, tal com es podia llegir a la seva pancarta, no hi ha planeta B.

La rua infantil ha acabat a la plaça de Margarida Xirgu, on les escoles Joan Miró, Congost i Els Quatre Vents han presentat els seus reis Carnestoltes mentre que el Bisbe de les Culleres els ha coronat.

Darrera actualització: 21.02.2020 | 15:02