Ja s’ha aixecat l’estructura de la pista polivalent que s’està construint al passeig de Mercè Rodoreda

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 12:45

Durant l’últim mes s’ha construït l’estructura metàl·lica que suportarà la coberta de la pista polivalent que s’està realitzant a la zona de les antigues piscines. Les obres, que van començar el 26 de febrer, van a bon ritme i es preveu que finalitzin el gener de 2020.

L’actuació preveu la construcció d‘una pista de 20 metres d’ample i 40 metres de llargada, fet que permetrà poder utilitzar-la per a realitzar diferents activitats esportives. A més, el paviment serà de formigó, amb la qual cosa també es podrà fer servir per realitzar activitats culturals i festives sense perill de malmetre el sòl. Segons Emilio Cordero, alcalde de Canovelles, “l’espai pretén donar resposta a algunes de les necessitats esportives i culturals del municipi. I és que, tot i que ja tenim dos pavellons esportius, les entitats de Canovelles són molt actives, l’ocupació dels espais actualment disponibles és molt elevada i sovint manquen equipaments. És per això que calia la construcció d’un espai apte per a desenvolupar tot tipus d’activitats”. 

Està previst que la pista poliesportiva i polivalent es cobreixi amb una estructura metàl·lica amb aïllament acústic. D’aquesta manera, es millorarà la sonoritat de l’espai, evitant que ressoni, i es podrà utilitzar en dies de pluja. La coberta, a més, s’integrarà amb els vestidors de tal manera que la pista quedarà oberta a l’exterior per tres dels quatre laterals.

Les obres també inclouen la reforma i rehabilitació dels antics vestidors de tal manera que l’espai disposarà de tres vestuaris, un espai de magatzem, una zona de bar i serveis per al públic.

El cost d’aquesta actuació ascendeix a 1.228.756,21 €, dels quals gairebé 700.000 € han estat finançats per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 29.07.2019 | 12:44

Imatges

Integració de la coberta i els vestuaris Detall de la coberta Reforma dels vestuaris