Tornen els tallers d’hàbits saludables dirigits a alumnes d’ESO

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 14:30

Aquest mes, el Servei d’Activitats Esportives (SAE) de l’Ajuntament de Canovelles ha reprès la realització dels tallers d’hàbits saludables dirigits a alumnes d’ESO. Concretament aquest divendres, Can Palots ha acollit una jornada en la qual han participat alumnes de 1r d’ESO de l’institut Domus d’Olivet.

Aquest divendres 21 de maig ha tingut lloc, a Can Palots, una nova edició dels tallers d’hàbits saludables que organitza el Servei d’Activitats Esportives (SAE) de l’Ajuntament de Canovelles. L’objectiu d’aquesta activitat, que ja fa anys que es desenvolupa al municipi, és conscienciar als més joves sobre la importància de mantenir hàbits saludables, factor clau per millorar la salut de les persones.

La jornada inclou diverses activitats, entre elles un taller sobre nocions bàsiques de nutrició, una enquesta sobre hàbits d’alimentació i pràctica d’activitat física. Cal destacar que l’activitat s’ha desenvolupat seguint el protocol sanitari vigent i amb els grups bombolla ja establerts pel centre educatiu.

D’altra banda, els alumnes de 1r d’ESO de l’institut Bellulla van realitzar l’activitat ja fa uns dies a les instal·lacions del mateix institut.

 

 

Darrera actualització: 21.05.2021 | 14:32