L’equip femení sub16 de l’Atletisme Canovelles assoleix la 5a posició al Campionat d’España

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 11:10

Les noies de l’equip femení sub16 del CA Canovelles han aconseguit el 5è lloc al Campionat d’Espanya de Clubs que se celebrava el passat cap de setmana a Castelló.

L’equip ha aconseguit un total de 86 punts assolint la cinquena posició, només per darrere del Cuevas de Nerja, del Playas de Castón, de l’AA Catalunya i de la Safor -Teika, i superant al València, al Marathon de Madrid i al Cartagena. Amb tot, aquesta fita és un dels millors resultats assolits pel club esportiu durant els 21 anys d’història del CA Canovelles.

El sistema de competició atorgava 8 punts a la guanyadora de cada prova, 7 punts a la segona, 6 a la tercera i, de manera successiva seguint el model s’atorgaven punts fins a la vuitena posició, que sumava 1 punt. Destaquen així els resultats obtinguts a les curses dels 1.000 metres i 3.000 metres marxa on les atletes Marta Mitjans i Griselda Serret han fet un bon paper. Mitjans ha assolit la primera posició als 1.000 metres i Serret la segona als 3.000 metres marxa. 

Amb tot, un total de 8 atletes del club han quedat entre les tres primeres posicions de les diferents proves del programa. A més, en el relleu de 4x100 metres, l’atletisme Canovelles ha quedat en tercera posició i ha batut el rècord del club.

Aquesta és la cinquena vegada que el CA Canovelles aconsegueix participar en Campionats d’Espanya de Clubs, un fet que ja suposa tot un repte i és que només aconsegueixen l’accés aquells clubs que acreditin marques amb bons resultats a totes les proves del programa atlètic. Per la seva part, l’equip femení sub16 ja va participar l’any passat a Madrid obtenint la 19a posició. Enguany, a més, han aconseguit estar entre les millors.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 11:12