Els espectacles Hamelí i El pequeño poni es posposen al desembre

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 15:00

L’aplicació de les noves mesures establertes per la Generalitat de Catalunya per contenir el brot ha suposat el canvi de data d’alguns espectacles del Teatre Auditori de Can Palots així com el tancament d’equipaments, com el Centre Esportiu Municipal Thalassa.

El Teatre Auditori de Can Palots ha reprogramat dos dels espectacles inclosos a la programació de tardor. L’espectacle familiar Hamelí, de la companyia Xip Xap Teatre i programat inicialment per al 7 de novembre, finalment es realitzarà el 19 de desembre a les 18 hores. D’altra banda,  l’obra El Pequeño Poni, de la companyia Flyhard Produccions i programada per al 20 de novembre, es realitzarà l’11 de desembre a les 20 hores.

Altres afectacions de les mesures per contenir el brot

Les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya i que van entrar en vigor el passat divendres 30 d’octubre, també han afectat altres serveis o equipaments de Canovelles. Així:

  • El Centre Esportiu Municipal Thalassa ha tancat les portes.

Atenció! El CEM Thalassa ha informat que, degut a la manca de temps per organitzar el tancament, no ha estat possible anul·lar el rebut del mes de novembre. No obstant això, han comunicat que es compensaran els dies de tancament obligat i han demanat als usuaris que no retornin el rebut, ja que aquesta opció genera als abonats unes despeses de devolució innecessàries.

  • El Centre Cultural manté la suspensió de les activitats presencials.
  • El Local ha suspès les seves activitats grupals i ha tancat els espais d’ús compartit. No obstant això, es manté l'atenció personalitzada i de forma individual amb cita prèvia sempre que no sigui possible realitzar-la de forma virtual o per telèfon. Contacte: joventut@canovelles.cat o trucant al telèfon 938465940
  • El Servei d’Activitats Esportives (SAE) de Canovelles ha cancel·lat la posada en marxa dels programes d’activitat física per a gent gran i l’activitat del programa EINA.

 

 

Darrera actualització: 03.11.2020 | 15:31