Els centres educatius de Canovelles restaran tancats aquest dimarts

Dilluns, 20 de gener de 2020 a les 23:15

Davant la previsió meteorològica de vent i pluja, i el risc que comporta qualsevol desplaçament, les escoles de primària i els instituts de Canovelles romandran tancats aquest dimarts 21 de gener. En el cas de l’escola bressol Marta Mata, es recomana no portar als infants al centre educatiu. No obstant això, aquest restarà obert i acollirà aquells nens o nenes que s’acostin al centre.

Les direccions dels centres educatius, amb coordinació amb l’Ajuntament de Canovelles, han decidit suspendre l’activitat escolar d’aquest dimarts 21 de gener per tal de garantir la seguretat i evitar riscos per als infants i joves del municipi. Les previsions indiquen una alta probabilitat de pluges i ratxes de vent que assoliran els 45 km/h.

Així, els instituts Domus d’Olivet i Bellulla, i les escoles Congost, Joan Miró, Jacint Verdaguer i Els Quatre Vents restaran tancades. Tampoc obrirà el Centre de Formació d'Adults. Per la seva part, l’escola bressol Marta Mata recomana evitar qualsevol desplaçament i no dur als infants al centre, tot i que aquest restarà obert i acollirà els nens i nenes que no tinguin altra opció.

Darrera actualització: 21.01.2020 | 09:04