El SAE proposa fer quatre rutes a peu durant els propers quinze dies

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 09:20

El Servei d’Activitats Esportives de l’Ajuntament de Canovelles (SAE) proposa un nou repte: realitzar quatre rutes a peu durant les properes dues setmanes. Les rutes són itineraris de distància i nivell de dificultat variats que, a més, permeten gaudir de diferents paisatges de Canovelles.

Les rutes proposades son les següents: La primera consisteix a pujar al mirador de Canovelles, situat prop del cementiri, on es pot gaudir de les vistes de tot el municipi. La segona consisteix en realitzar una caminada ben plana pel passeig de la Ribera, fins al primer pas que trobem per a creuar el riu Congost. El tercer itinerari passa pel Campanar, Can Duran i el barri de Sanaüja. Mentre que la quarta, i la més complicada, consisteix en anar fins al bosc de Can Marquès. (Trobareu més informació i el detall de les rutes al compte d’Instagram del SAE i als documents adjunts a aquesta notícia).

Associada a aquesta proposta, sortegen 5 samarretes entre els que vulguin participar. Per fer-ho només cal fer les rutes i publicar a Instagram les imatges etiquetant al SAE (@saecanovelles) i a dues persones més.

De la mateixa manera, es recorda que és molt important mantenir les distàncies de seguretat i respectar les franges horàries establertes segons l’edat per a les sortides amb l’objectiu de fer esport.

Aquesta iniciativa se suma a les ja realitzades al llarg de les últimes setmanes, com el repartiment de fitxes esportives per a la gent gran que no té accés a internet o a les xarxes socials, o el vídeo amb exercicis dirigits per realitzar a casa.

L’objectiu de tot plegat és aconseguir que la població de Canovelles, i especialment aquelles persones grans usuàries del SAE, segueixi realitzant activitat física durant el confinament.

 

Darrera actualització: 19.05.2020 | 09:50