El 6 de juny, torna de manera online la marxa solidària Polseres Candela

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 11:15

El diumenge 6 de juny se celebra la VIII edició de la marxa solidària Polseres Candela, un esdeveniment que es farà de manera online a través d’una inscripció on els participants poden escollir l’aportació econòmica que volen fer.

Per participar-hi, només cal inscriure’s a través del web www.marxapolserescandela.org. A continuació, la persona inscrita rebrà un dorsal que podrà omplir amb les seves dates i, el dia 6 de juny, podrà sortir a fer esport de manera individual o en família, corrent, en bicicleta o caminant, qualsevol modalitat és vàlida.

En el moment de fer la inscripció, els participants poden escollir l’aportació econòmica que volen fer. Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació del càncer infantil.

L’organització anima els inscrits a lluir el seu dorsal, fer-se una foto i penjar-la a les xarxes socials utilitzant el hashtag YoMeMuevoPorPulserasCandela i citant @pulserascandela8. D’aquesta manera, durant el dia de la cursa, es compartiran les fotografies i, després, es farà un vídeo amb les imatges rebudes.

La VIII marxa solidària Polseres Candela està organitzada per l’associació Polseres Candela, el CA Canovelles, el Servei d’Activitats Esportives municipal (SAE) i l’Ajuntament de Canovelles.

 

Darrera actualització: 01.06.2021 | 13:28