El 13 de novembre, 24a Marxa de Canovelles!

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 10:45

Finalment, la Marxa de Canovelles, que s’havia de celebrar el 12 d’octubre i que es va ajornar, tindrà lloc el 13 de novembre. Les inscripcions, que tenen un cost de 10 euros, es poden realitzar a través de l’espai web www.marxacanovelles.com.

La 24a edició de la Marxa de Canovelles tindrà lloc el 13 de novembre amb sortida i arribada davant de l’Ajuntament. La sortida es realitzarà a les 9 del matí i s’han previst dos recorreguts: de 8 i de 13 quilòmetres.

El circuit curt comptarà amb dos avituallaments i el llarg en tindrà tres. A més, en arribar tots els participants rebran un entrepà de botifarra i un refresc i participaran en un sorteig de regals.

Les inscripcions es podran fer per internet, a través de la pàgina www.marxacanovelles.com i de forma presencial a Paperidea (C/Diagonal de Canovelles). El preu de la inscripció és de 10 euros.

La marxa està organitzada pel Club Atletisme Canovelles i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canovelles, així com de prop d’una desena d’establiments i comerços.

Darrera actualització: 25.10.2022 | 10:18