Comencen les obres de millora del pavelló Tagamanent

Dimarts, 26 de gener de 2021 a les 13:55

Les obres serviran per posar al dia les instal·lacions de l’equipament i adequar l’edifici a la normativa vigent. Així es millorarà l’accessibilitat del pavelló, s’actualitzaran les instal·lacions d’aigua i calefacció, i es renovarà el paviment de la pista esportiva.

L’Ajuntament de Canovelles ha iniciat les obres de millora del pavelló Tagamanent, una actuació que té l’objectiu de fer més accessible i eficient un edifici que va ser inaugurat l’any 1995 i que compta amb una ocupació diària de gairebé el 100%, durant el matí i la tarda. D’altra banda, l’actuació també pretén adequar el pavelló, construït fa 25 anys, a la normativa vigent.

Pel que fa a l’accessibilitat, s’instal·larà un ascensor que permeti l’accés a la planta superior i es milloraran els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda, redistribuint els elements de l’espai de tal manera que faciliti l’ús dels lavabos adaptats. Pel que fa a l’eficiència energètica, es renovarà per complet la instal·lació d’aigua i calefacció, inclosa la sala de calderes, que es farà nova, i la instal·lació de la zona de dutxes.  Cal destacar, que el pavelló Tagamanent ja compta amb plaques solars i que l’adequació de les instal·lacions optimitzarà l’estalvi d’energia i l’eficiència que ja es venia donant durant els últims anys.

El projecte també inclou actuacions per fer més confortable l’ús d’aquest equipament esportiu. Així, es renovarà el paviment de la pista i es canviaran els vidres de la part alta, instal·lant un sistema de tendals a la zona sud per evitar el sol directe. A més també es pintarà de nou la senyalització de la nova pista.  

Les obres, que són executades per l’empresa CospLaan i tenen un cost de gairebé 583.000 euros, tindran una durada aproximada de sis mesos.

L’activitat esportiva es trasllada durant les obres

Mentre es realitzin les obres l’activitat que habitualment es realitzava al pavelló es farà a altres equipaments municipals. L’activitat dels programes Eina, Gent Gran i Pafes tindran lloc al pavelló de Ca la Tona, mentre que l’activitat física i els entrenaments dels clubs esportius com els del club de bàsquet o del club d’atletisme es realitzaran a la nova pista polivalent.

Darrera actualització: 26.01.2021 | 13:53