Els alumnes de català del programa Gent Gran Activa participen en el Voluntariat per la Llengua

Divendres, 6 de març de 2020 a les 10:00

Quatre alumnes del grup de català del programa Gent Gran Activa participen en el programa Voluntariat per la Llengua formant parelles lingüístiques.  D’aquesta manera, es comprometen a dedicar una hora a la setmana, durant deu setmanes a practicar el català a través de la conversa.  A més, realitzen sessions pràctiques a dins de l’aula, conduïdes per la professora de Gent Gran Activa, Irene García.

La participació dins el programa sorgeix després de la presentació del programa Voluntariat per la Llengua per part de la tècnica de l’Oficina de Català de Canovelles, Montserrat Márquez.

L’acte va servir per donar a conèixer la iniciativa als alumnes de català del programa Gent Gran Activa que organitza l’Ajuntament de Canovelles. A més, els assistents, persones jubilades de Canovelles, van compartir els motius que els impulsa a aprendre català. Alguns d’ells són catalanoparlants que el volen perfeccionar, d’altres han adoptat el català com a llengua habitual i d’altres volen adquirir més fluïdesa perquè fa molts anys que viuen a Catalunya.

Darrera actualització: 05.03.2020 | 12:04