S’incorporen a l’Ajuntament onze persones gràcies al programa Treball i Formació

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 12:00

Aquest divendres s’ha donat la benvinguda a totes les persones que s’han incorporat a treballar a l’Ajuntament de Canovelles aquest mes de juny. Les contractacions, que tenen una durada d’un any, s’han realitzat en el marc del programa Treball i Formació i inclouen els perfils d’operaris de brigada, auxiliars administratius, auxiliars de la llar i conserges.

Un cop més, l’Ajuntament de Canovelles s’ha acollit als ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per oferir la possibilitat a persones en situació d’atur de reincorporar-se al món laboral a través del programa Treball i Formació. 

L’objectiu d’aquest programa és facilitar a les persones en situació d’atur, amb més dificultats d’accedir al mercat de treball o allunyades d’aquest mercat per les dificultats d’accedir-hi, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant un contracte laboral i formació en competències transversals. Així, el programa integra simultàniament una acció d’experiència laboral en un entorn real de treball i una acció d’acompanyament de 186 hores de formació.

Concretament, aquest mes de juny, s’han incorporat quatre operaris a la brigada, quatre auxiliars administratius, dos auxiliars de la llar i un conserge. La durada dels contractes, que estan subvencionats pel SOC, tenen una durada de dotze mesos.

 

Darrera actualització: 10.06.2022 | 12:48