El diumenge 13 de juny, part de les parades del mercat de Canovelles tornen al nucli urbà

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 14:15

Part de les parades que abans de la pandèmia de la covid-19 ocupaven la trama urbana de Canovelles, tornaran a ocupar els carrers del nucli urbà del municipi a partir del diumenge 13 de juny.

Únicament tornaran a la seva ubicació habitual aquelles parades que estaven situades als carrers de la Riera, de Sant Jordi, del Prat i Diagonal, i només ho faran les corresponents a un únic costat del carrer per tal d’evitar aglomeracions. Concretament, el canvi afectarà a les parades que abans de la pandèmia estaven:

  • al carrer de la Riera entre els carrers de Parets i de la Sèquia (costat riu)
  • al carrer de Sant Jordi entre els carrers Diagonal i de la Riera (costat sud)
  • al carrer de Sant Jordi entre els carrers de la Riera i de la Unió (costat nord)
  • al carrer de Sant Jordi entre el carrer de la Unió i el passeig de la Ribera (costat sud)
  • al carrer del Prat entre els carrers de la Riera i Diagonal (costat nord)
  • al carrer Diagonal entre els carrers del Prat i de Sant Jordi (costat riu)

La resta de parades aniran al passeig de la Ribera, començant a la cruïlla amb el carrer de Sant Jordi amb les parades de productes no alimentaris i continuant amb les parades d’alimentació fins a la cruïlla amb el carrer de Juan de la Cierva. A més, s’habilitarà estacionament en bateria al polígon amb l’objectiu de facilitar l’accés a la zona on s’ubicaran les parades d’alimentació.

L’activitat, a hores d’ara, seguirà condicionada a un 50% de l’aforament i al compliment de les mesures previstes al pla sectorial corresponent. Hi haurà dos controls d’accés al passeig de la Ribera, on habitualment conflueixen més persones. I pel que fa a l’horari del mercat, els paradistes podran vendre productes fins a les 14 hores.   

Darrera actualització: 31.05.2021 | 14:25