El 2 de març s’obren les inscripcions per al curs de monitors/es de lleure

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 11:35

El Local acollirà un curs de monitors durant la Setmana Santa i els caps de setmana d’abril i maig. La formació, que té un cost de 215 €, serà impartida per l’escola Efa i permetrà als alumnes obtenir el carnet oficial de monitor/a de la Generalitat de Catalunya. Les inscripcions es poden realitzar a partir del dilluns 2 de març i fins al 31 de març per correu electrònic a formacio@artgest.es o presencialment a les oficines de Canovelles (carrer de Catalunya, 2) en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

El curs combina la formació presencial, un total de 100 hores, i la formació online, de 25 hores. A més, el programa inclou pràctiques que sumen un total de 160 hores més i que es podran realitzar al Casal d’Estiu de Canovelles sota la supervisió dels mateixos professors del curs.  Un cop superat el curs i aprovada la memòria de pràctiques, l’alumne obtindrà el títol de monitor/a oficial de la Generalitat de Catalunya.

La formació està dirigida a majors de 18 anys i capacita els alumnes per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Darrera actualització: 02.03.2020 | 08:55