Comencen les obres per millorar la climatització de Can Palots

Dijous, 15 de setembre de 2022 a les 11:15

L’actuació, que consisteix en la reforma i millora de la instal·lació de climatització i ventilació de l’equipament, tindrà una durada aproximada de tres mesos i permetrà disposar d’un equipament més confortable.

Els treballs inclouen diverses actuacions a l’edifici. En termes generals, es retirarà un dels actuals equips de climatització i se substituirà per un de nou més eficient. A més, l’actuació preveu solucionar algunes problemàtiques existents en el sistema de connexions dels conductes de ventilació, un fet que fins ara afectava el correcte funcionament de la instal·lació i, per tant, a la climatització de l’espai.

Al vestíbul principal, on l’edifici té una alçada de més de 7 metres, s’instal·larà un ventilador de 5 metres de diàmetre, que permetrà desestratificar l’aire per mantenir una temperatura ambient uniforme a tot aquest espai. A més, als despatxos de la planta baixa i de la planta primera s’instal·larà un recuperador de calor i un nou sistema de renovació d’aire.

D’aquesta manera l’edifici serà més confortable durant tot l’any, menys calorós a l’estiu i menys fred a l’hivern, i s’adequarà a la normativa vigent pel que fa a les instal·lacions tèrmiques.

Es preveu que les obres de millora de la climatització de Can Palots, que tenen un cost de 98.083 euros i que executa l’empresa Fricor Servei Integral SL, acabin a finals d’aquest any 2022.

 

Darrera actualització: 15.09.2022 | 10:57