Benvinguts a Pagès 2019

Dijous, 30 de maig de 2019 a les 12:20

Un cap de setmana (1 i 2 de juny) de portes obertes per descobrir, tastar, comprar i passar-ho molt bé.

La gran festa del món rural de Catalunya, impulsada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a travès de Prodeca, i el Departament d'Empresa i Coneixement, a través de l'Agència Catalana de Turisme i la Fundació Alícia, obre les seves portes durant el primer cap de setmana de juny a explotacions agrícoles, ramaderes i de pesca, complementades amb propostes de restauració, allotjament i activitats per tot el territori català. 

Desprès de l'èxit de l'edició del 2018 que va acollir més de 25.000 visitants, amb la participació de més de 230 explotacions, gairebé 170 restaurants, més de 280 allotjaments i un munt d'activitats complementàries, l'objectiu per a aquesta nova edició serà continuar fent crèixer el projecte i adherir el màxim número de participants per posar en valor i promoure el territori, els seus productes i la seva cuina.

Consulta el mapa de localització de Catalunya per veure quines explotacions pots visitar, els productes que trobaràs, l'oferta d'allotjament, les rutes i les activitats que es podran realitzar. Coneix els procesos d'elaboració dels aliments que es consumeixen cada dia, gaudeix de la cuina als restaurants amb menú "Benvinguts a Pagès" i descansa a una casa rural amb ofertes especials. Endinsa't durant aquest cap de setmana de primavera en aquest projecte transversal i de país, per participar d'una experiència que arriba a les 42 comarques catalanes.

A Canovelles podreu visitar la casa de pagès Can Canyelles, situada a la carretera de Caldes, km 9. L'horari d'obertura per a dissabte i diumenge serà de 10 h fins a 14 h pel matí i de 16 h fins a 19 h per la tarda. Cal recordar que l'opció de tastar els productes de Can Castells i de la resta d'explotacions és totalment gratuïta.

Pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps... La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d'origen i directament de la mà dels seus productors!

 

Darrera actualització: 30.05.2019 | 12:25