L'1 d'octubre arriba l'exposició "I si te les toques?" a Can Palots

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 08:00

L'activitat dona el tret de sortida als actes de celebració del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama i es podrà veure fins el 25 d'octubre

Aquest treball fet per una desena de fotògrafs liderats per Eva Giménez, vol conscienciar a la població femenina i masculina de la importància de la autoexploració dels pits per prevenir i/o descubrir a temps el càncer de mama.

Totes les persones models han passat o estan passant per un procès de diferents malalties d'aquestes caracterisques i ho han fet amb la intenció de fer la major divulgació possible 

La mostra presenta 31 fotografies que van aprofundint amb el seu missatge sobre aquest tema tan important. Cada fotografia va acompanyada d'un petit text que aporta a la part més artística una càrrega de missatge d'allò més colpidor. 

El càncer de mama és el tumor més freqüent entre les dones. la seva detecció de forma precoç és fonamental per poder tractar-lo i curara-lo. Un dels objectius més importants és diagnosticar-lo tan aviart com sigui possible per augmentar les possibilitats d'èxit del tractament i saber com prevenir-lo.

La prevenció no ha de començar només en l'àmbilt mèdic, a partir de les mamografies, sinó en l'àmbit personal, amb l'auto exploració.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 08:13