Canovelles millora l’aïllament i el sistema de climatització de l’Escola Bressol Marta Mata

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 15:10

L’objectiu de les obres és recuperar la capacitat d’aïllament de l’edifici i millorar les instal·lacions que determinen la climatització i la ventilació interior. D’aquesta manera es posa solució a una reclamació històrica dels usuaris ja que l’edifici presentava forces mancances especialment pel que fa l’aïllament tèrmic.

Calia, per tant, millorar les condicions de l’edifici per als usuaris i usuàries i, especialment, per als infants, per tractar-se d’una franja d’edat molt vulnerable.

Les obres, que executa l’empresa Iron Global SL i que tenen un cost de 240.931,11 euros, consisteixen principalment en la millora de l’aïllament. Així, s’estan realitzant diverses actuacions a la coberta, a les façanes i als tancaments de vidre, entre d’altres. També s’estan realitzant actuacions per tal de millorar i redimensionar el sistema de calefacció: s’ha modificat i refet la distribució de les canonades de calefacció, s’ha instal·lat una bomba més potent i s’ha actuat a la sala de calderes.

Fins ara, durant els períodes estivals, a l’interior de l’escola bressol feia molta calor. De fet, els dos últims estius ha calgut posar aire condicionat a les zones comuns per pal·liar els efectes de les altes temperatures. Per contra, durant l’hivern, escalfar l’edifici suposava un cost energètic molt elevat. Ara, i un cop acabades les obres, l’edifici de l’Escola Bressol serà molt més eficient i més confortable.

A causa d’aquesta actuació i per tal de garantir la seguretat dels infants, l’inici del curs escolar a l’Escola Bressol Marta Mata s’endarrereix fins el dilluns 16 de setembre. Per la seva part, el consistori ja s’ha posat en contacte amb totes les famílies amb infants matriculats a l’escola bressol. A més, i per tal de compensar aquest retard, el curs s’allargarà fins el 22 de juliol de 2020.

 

Darrera actualització: 06.09.2019 | 15:05

Imatges

Obres escola bressol