Campanya d’asfaltat al passeig de les Oliveres i als carrers de Barcelona i del Nord

Dimecres, 19 de febrer de 2020 a les 12:45

L’Ajuntament de Canovelles continua impulsant la millora de l’asfaltat de diversos punts del municipi. És per això que del 24 de febrer al 2 de març es durà a terme una campanya d’asfaltat que afectarà el passeig de les Oliveres, el tram del carrer del Nord comprès entre els carrers del Pi i de la Indústria, i el tram del carrer de Barcelona entre el carrer de Verge del Pilar i el carrer Diagonal.

L’actuació al carrer de Barcelona, que començarà el dia 24 de febrer i s’allargarà fins al 2 de març, inclou la demolició de l’asfaltat actual, que es troba en molt mal estat, així com l’excavació del carrer i la substitució de l’actual subbase de terres per una de nova. Després, i sobre aquesta capa, s’asfaltarà el carrer.

D’altra banda, durant els dies 25 i 26 de febrer s’actuarà al passeig de les Oliveres, mentre que durant els dies 26 i 27 de febrer s’asfaltarà el tram del carrer del Nord comprès entre carrers del Pi i de la Indústria, on s’ubica El Local i a tocar de la plaça de la Joventut.

Aquestes actuacions comportaran afectacions al trànsit així com la prohibició de l’ús de guals privats durant certes hores del dia. Les obres afectaran de la següent manera:

 

  • Carrer de Barcelona

Dies d’actuació: 24, 25, 26, 27, 28 de febrer i 2 de març

Afectació: Afectacions al trànsit durant els sis dies.

Els dies 24, 25, 26, 27, 28 de febrer i 2 de març no es podran fer servir els guals de vehicles, entre les 8.00 i les 19.00 hores, al tram que va del carrer de Sant Antoni al carrer Diagonal

El dia 2 no es podran fer servir els guals de vehicles, entre les 8.00 i les 19.00 hores, al tram que va del carrer de Verge del Pilar al carrer Diagonal

 

  • Passeig de les Oliveres

Dies d’actuació: 25 i 26 de febrer

Afectació: El dia 26 no es podran fer servir els guals de vehicles entre les 8.00 i les 19.00 hores.

 

  • Carrer del Nord

Dies d’actuació: 26 i 27 de febrer

Afectació: Afectacions al trànsit durant els dos dies. El dia 27 no es podran fer servir els guals de vehicles entre les 8.00 i les 19.00 hores.

 

Cal destacar que, a més, durant el període del 27 al 29 de febrer es realitzarà la segona fase de les obres de millora al polígon de Can Castells. En aquesta ocasió s’actuarà a la part sud: al carrer de Juan de la Cierva, entre el Passeig de la Ribera i el carrer de la Indústria, i al carrer de la Indústria, entre la Ronda Nord i el carrer de Carles Buïgas.

Darrera actualització: 19.02.2020 | 12:48