Aquest dijous comencen les obres de millora de la seguretat de l’avinguda de Canovelles

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 12:30

Després de les mesures establertes per a la desescalada, es reprenen algunes de les actuacions ja previstes abans de l’estat d’alarma. Així, aquest dijous, 7 de maig, començaran les obres de millora de l’avinguda de Canovelles, una actuació que realitza la Diputació de Barcelona a petició de l’Ajuntament de Canovelles i que tenen l’objectiu principal de millorar la seguretat en aquesta via. L’obra consisteix a adequar els passos de vianants, repintar la senyalització horitzontal i col·locar embornals.

Es tracta d’una actuació molt reclamada pel consistori i molt esperada, especialment entre el veïnat, i és que durant els últims anys s’han produït diverses topades on s’han vist implicats tant vehicles com vianants. Actualment aquesta via consta d’un tram de doble sentit, amb arbres a ambdues voreres, i un altre tram de direcció única cap a la ronda Nord. A més, es tracta d’una carretera molt transitada, que connecta amb altres vies d’entrada i sortida del municipi i per on circula el bus, entre d’altres.

L’actuació consistirà a repintar els passos de vianants i instal·lar embornals, elements protectors per evitar que els vehicles estacionin prop d’aquestes zones. A més, s’adaptarà el pas de vianants de la cruïlla del carrer d’Isidre Duran i es construirà una cruïlla elevada a l’alçada del carrer de Sant Antoni, la que dona entrada a l’Ajuntament. D’altra banda, es canviarà el cordó d’aparcament del tram que va del carrer d’Isidre Durant fins al carrer de Sant Antoni. Així, un cop finalitzades les obres, s’aparcarà a la part esquerra de l’avinguda de Canovelles. Per últim, es pintarà l’eix entre els dos carrils al tram de doble sentit.

L’actuació tindrà algunes afectacions per a la circulació de vehicles. De fet, mentre durin les obres, es regularà el trànsit mitjançant un pas alternatiu.

Les obres, que son finançades per la Diputació de Barcelona i que també afecten el terme municipal de Granollers, seran executades per l’empresa AMSA i tindran una durada aproximada de tres setmanes.

Darrera actualització: 06.05.2020 | 12:29