El 9 de maig s’obre el termini per sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2024-25

Dimecres, 8 de maig de 2024 a les 14:00

El període per presentar les sol·licituds restarà obert del 9 de maig al 7 de juny. Per fer-ho cal descarregar el document adjunt, omplir-lo i demanar cita prèvia als Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles per fer el tràmit.

L’objectiu d’aquest ajut és garantir el dret a l’educació als alumnes matriculats en centres educatius públics que es trobin en una situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques, i que no li correspongui la gratuïtat del servei de menjador.

Poden sol·licitar els ajuts de menjador els pares, mares, tutors legals o la persona encarregada de la guarda i protecció d’infants o adolescents escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics de Catalunya que comptin amb servei de menjador.

S’atorguen ajuts del 70% o el 100% sobre 6,87€/dia o sobre 7,25€/dia que és l’import màxim establert pel Departament d’Educació pel curs 2024-2025 en funció de l'horari de menjador. El percentatge d’ajut atorgat s’estableix en funció dels ingressos de la unitat familiar, criteris socials i criteris familiars.

On puc presentar la sol.licitud?

Per demanar l’ajut de menjador cal omplir la sol·licitud que trobareu als documents adjunts i presentar-la a l’edifici de Serveis Socials de Canovelles (al carrer Pi, núm.19, 2n pis) amb cita prèvia. Per demanar-la, cal enviar un correu a ssocials@canovelles.cat

 

 

Darrera actualització: 08.05.2024 | 14:06