Procés participatiu per escollir els candidats de Canovelles al premi TalentJoveVO 2023

Divendres, 8 de març de 2024 a les 09:00

PROCÉS

Ja s'han aprovat les bases i la convocatòria de la V edició del Premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2023. El premi, impulsat pel Consell Comarcal, vol distingir els/les joves vallesans/nes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de donar visibilitat una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora motivar els joves amb un reconeixement merescut. L’elecció i el recull de candidatures es fa de la mà dels ajuntaments, que poden proposar un màxim de 2 candidats/es del seu municipi.

A Canovelles, tothom que ho desitgi pot proposar candidats/es a través del procés publicat a la plataforma 311 i fins al 22 de març. Després, un jurat format per tècnics/ques municipals i regidors/es del consistori seleccionaran, entre les propostes rebudes, els candidats/es de Canovelles que s’enviaran al Consell Comarcal.

RESULTAT

Les propostes que s'han presentat són les següents:

  • Dámaris Lloret
  • Pol Lloret
  • Pol Amores

Després de fer una valoració de cada un/a dels/de les candidats/es tenint en compte la trajectòria internacional, la repercussió que ha tingut a l’Estat, la repercussió que ha tingut a Catalunya, i l’impacte social que han tingut desenvolupant les seves activitats i habilitats, s'ha proposat com a candidats al premi Talent JoveVO del Consell Comarcal del Vallès Oriental corresponent a l’any 2023 els joves Pol Amores i Pol Lloret. 

Podeu consultar l'acta de la valoració.

EXECUCIÓ

L'Ajuntament de Canovelles ha enviat per via Eacat al Consell Comarcal del Vallès Oriental la proposta juntament amb el document explicatiu dels mèrits. Podeu consultar el decret d'alcaldia a través del qual es proposa el candidat escollit

 

 

Darrera actualització: 12.04.2024 | 13:22