Espai infantil La Quitxalla

Qui som

L'espai infantil La Quitxalla és un espai públic de l'ajuntament de Canovelles pensat per què els infants puguin tenir un espai per jugar conjuntament amb altres nens/es, compartint jocs que promouen un desenvolupament complet (físic, psíquic, emocional i social) i programat i posat en pràctica per un equip de professionals en l'àmbit educatiu en el temps de lleure.

Què fem

A l'espai infantil, a banda de poder jugar lliurement amb l'amplia diversitat de jocs que tenim ( psicomotrius - circuits, anelles...- construcció - peces de construcció, peces mecàniques...- taula -Jocs típics de taula seleccionats per edats- jocs expressius - activitats de teatre, role playing, dansa... jocs simbòlics - cuina, casa de camp, supermercat..., pilotes, cistella de bàsquet); també realitzem altres activitats dirigides com tallers, expressió corporal, activitats musicals, etc tot supervisat i dirigit per l'equip de professionals en l'educació que treballa al Servei.

Horaris

Cada nen/a pot venir a la ludoteca 3 dies a la setmana en horari fix de 17 a 19h . Tenim dos grups d'edat: els petits ( de 3 a 5 anys), mitjans i grans ( 6 a 8 i 9 a 12). De cada grup d'edat hi ha el grup 1 i el grup 2 que venen en diferents horaris, segons les preferències i disponibilitat de la família:

  • grup(1): Dilluns, Dimecres i Divendres
  • grup(2): Dimarts, Dijous i Divendres
  Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Petits Grup 1 Grup 2 Grup 1 Grup 2 Tots
Mitjans/grans Grup 1 Grup 2 Grup 1 Grup 2 Tots
1er grup de petits 1er grup de mitjans/grans 2º grup de petits 2º grup de mitjans/grans

Parc de la Quitxalla, s/n - 08420 Canovelles - Barcelona
Telèfon: 93 849 47 87
Adreça electrònica: cnvl.casalinfantil@canovelles.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 17 a 19 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.10.2023 | 19:10

Vídeo - Àudio