El Local

AVÍS! Els usuaris, col·lectius i entitats que tenen permís d'utilització de El Local fora del seu horari habitual poden fer servir l'equipament de les 6 a les 21h realitzant la corresponent reserva prèvia. A més, a causa de la Covid-19 és necessari entregar el document de responsabilitat ( veure la documentació adjunta).

 

El Local (Centre Municipal d'Iniciatives Juvenils) està dirigit als joves i les joves majors de 12 anys. El seu horari és de dilluns a divendres de 17 a 20 h.

ESPAIS EL LOCAL

PLANTA 1

  • Sala d’estudi*: Estudiar, fer treballs individuals o en grup. Tenim ordinadors amb connexió a internet.
  • Sala taller i espai lúdic*Espai amb doble funció. Espai de trobada dels joves de Canovelles on xerrar o jugar als jocs de taula. Al mateix espai també es realitzen tallers programats amb entrada oberta o amb inscripció prèvia.

PLANTA 2

  • Sala ball**: T’agrada ballar? Has de fer un assaig en grup?
  • Sala Slot**: Gaudeix a una sala amb una pista de 10x3m amb 6 carrils. Faràs que el teu cotxe sigui el més ràpid? Participa també en els tallers de maquetisme amb peces 100% reciclades.

*L’espai pot quedar reservat per realitzar-ne activitats. 

**Espai d’ús exclusiu per les entitats del local o pels individus amb permís explícit.

 

RESERVES SALA D'ESTUDI

A la sala d'estudi disposeu de 4 ordinadors per realitzar els vostres treballs i impressores que podreu fer servir de forma gratuïta portant els vostres fulls. A més a més a la sala d'estudi poden ser-hi actualment 8 estudiants alhora així que us recomanem fer la reserva prèvia.

Com fer la reserva de la sala d'estudi?

  • L'horari de reserves per al públic general és de 17 a 20h, ens heu d'enviar un correu a joventut@canovelles.cat indicant la data o les dates de la reserva i l'horari d'utilització.
  • Els usuaris que tenen permís d'utilització fora de l'horari de l'equipament ens podeu facilitar el vostre correu i fer directament la reserva des de el Google Calendar indicant el vostre codi d'usuari (que us facilitarem) i l'horari d'utilització en la data corresponent.

 

RESERVES SALA POLIVALENT I SALA DE BALL EL LOCAL

 

CONTACTE

C. Nord, 35 - 08420 Canovelles - Barcelona
Telèfon: 93 846 59 40
Adreça electrònica: joventut@canovelles.cat
Horari:  
Dilluns a divendres de 17 a 20 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.10.2023 | 19:07