Complex Esportiu Municipal Thalassa

Complex esportiu municipal.

El Complex Esportiu Municipal Thalassa, ubicat al carrer Indústria n. 98 -Can Castells-, té un total de 3.331 metres quadrats i compta amb dues piscines exteriors -infantil i d'adults- i tres piscines interiors: una de 25 per 12,5 metres, una altra de 87 metres quadrats per activitats dirigides i una tercera de 46 metres quadrats amb hidromassatge. Thalassa també ofereix una sauna de vapor i una sauna seca, així com una sala de fitness de 208 metres quadrats, dues sales polivalents, una sala de massatges i estètica i una zona d'ús social i esbarjo equipada amb vending i mobiliari per fer més confortable l'estada.

HORARIS 

El Complex té un horari de 7 a 22.30 h (de dilluns a divendres) i de 9 a 15 h (dissabtes i diumenges). Només tancarà els dies festius. Thalassa ofereix diferents modalitats d'accés en funció de l'edat.

Els horaris de la piscina exterior són:

                Dates: Del 25 de juny al 1 de setembre

                Horari: De dilluns a diumenge d’ 11 a 19.30h.

SERVEIS

Aquestes modalitats de tarifa inclouen tots els serveis bàsics que ofereix el Complex: ús lliure de les piscines, la zona d'hidromassatge, la sauna, el bany de vapor, la sala de fitness, les activitats dirigides aquàtiques i les activitats dirigides de sala. Thalassa també ofereix, però, altres activitats complementàries que s'han de pagar a part, com ara, els cursets de natació.

ACTIVITATS DIRIGIDES

Les activitats dirigides incloses en la quota d’abonat seran, entre d’altres, aerodance, step, bodypump, cxworx, ctc, aiguagim, pilates, gac, cycling i gim suau.

ALTRES SERVEIS

El Complex disposa d'altres serveis com l'ús puntual i gratuït d'armaris per desar la roba, espai social amb dispensadors i expenedors de begudes i menjar, venda de material esportiu bàsic i aparcament exclusiu i gratuït per a abonats.

 

c. Indústria, 98 - 08420 Canovelles - Barcelona
Telèfon: 93 840 75 52
Adreça electrònica: canovelles@egora.cat
Lloc web: www.egoracanovelles.cat/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.10.2023 | 14:47