Avui Canovelles n.132

Dimecres, 6 de març de 2024 a les 11:00

L'edició 132 de l'Avui Canovelles ja s'està repartint. El butlletí inclou informació sobre la declaració de la Domus d’Olivet com a Bé Cultural d’Interès Nacional i un resum del Carnaval 2024!

En aquesta edició s’inclou informació sobre l’aniversari de la Biblioteca Frederica Montseny, la creació de la Taula d’entitats Culturals, la renovació de l’enllumenat o la Festa de l’Escola Pública, que se celebrarà el 15 de març.

En l'àmbit dels serveis a les persones, podeu consultar tota la informació sobre el programa de prescripció social i repassar la programació amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. Pel que fa a la cultura, teniu un l’Avui Canovelles inclou un resum de la programació escènica per a les properes setmanes i recorda que es compleix un any de la inauguració del jaciment neolític de Ca l’estrada 2. Repasseu les fites esportives més recents i prepareu-vos per caminar, que comencen els entrenaments de la Canovelles-Montserrat.

I en aquesta edició, a la contraportada, podeu conèixer una mica més sobre el patrimoni de Canovelles de la mà de la Gemma Hernández, una de les figures clau en el desenvolupament patrimonial del nostre poble!

Fe d’errates:

  • P.15 La data de la Canovelles Montserrat és el 19 i 20 d'abril i no el 18 i 19 com s'indica al cos de text de la notícia. 

 

 

Darrera actualització: 06.03.2024 | 16:47