Avui Canovelles n.131

Dilluns, 11 de desembre de 2023 a les 11:00

L'edició 131 de l'Avui Canovelles, amb tota la informació sobre Nadal, ja s'està repartint. El butlletí inclou la programació per a les setmanes vinents i informació detallada sobre algunes activitats. A més, podreu consultar el pressupost municipal per al 2024 i descobrir com va anar l'Homenatge a la Vellesa o la commemoració del 25N.

En aquesta edició es detalla el pressupost municipal per al 2024 i es concreten les sancions que s'aplicaran ben aviat al mercat dels diumenges per lluitar contra la venda i la compra sense llicència. En l'àmbit educatiu, trobareu informació sobre la commemoració dels Drets dels Infants, la Vallèsbot 2024 o la constitució del Consell d'Infants. També es fa un repàs al 56è Homenatge a la Vellesa i a la commemoració del Dia Internacional per a l'Erradicació de la Violència vers les Dones.

De la pàgina 6 a la 10, trobareu la programació i podreu descobrir tot sobre el Parc de Nadal, el Nadal jove, les propostes de tallers culturals i activitats esportives, la programació per Cap d'Any o l'arribada dels Reis d'Orient!

En l'àmbit cultural, ja podeu consultar la nova programació escènica de Can Palots. I pel que fa a l'esport, trobareu un resum d'algunes de les fites esportives assolides recentment.

A la contraportada podeu conèixer en profunditat l'entitat de nova creació anomenada Engrescats, que ja estan preparant algunes propostes per al Carnaval 2024!

 

 

Darrera actualització: 05.12.2023 | 10:47