Avui Canovelles n.128

Dijous, 16 de març de 2023 a les 09:30

L’edició 128 de l’Avui Canovelles, corresponent al mes de març, ja s’ha començat a distribuir. En aquesta ocasió s’inclou el recull d’imatges de les comparses que van participar en el Carnaval 2023 i un resum de l’estat del compliment del Pla d’Actuació Municipal 2019-2023 (PAM).

En aquesta ocasió, el butlletí municipal inclou informació sobre la reforma de l’Ajuntament de Canovelles, el projecte de renovació de l’enllumenat del poble, la reforma d’El Campanar o el procés d’adquisició del terreny al carrer del Rec.

Pel que fa al patrimoni, podeu consultar tota la informació referent a la inauguració de l’espai museístic de Ca l’Estrada 2, que tindrà lloc aquest dissabte 18 de març. En educació, coneixereu alguns dels projectes engegats recentment. A més, trobareu un resum de la commemoració amb motiu del 8M, el Dia Internacional de les Dones.

Aprofiteu per conèixer alguns dels establiments i negocis de Canovelles, feu un repàs a la programació cultural i, en esports, repassareu les últimes fites esportives i trobareu informació de la Canovelles-Montserrat!

A la contraportada trobareu un entrevista al canovellí Noel López, jugador a la Kings League!

Darrera actualització: 16.03.2023 | 09:26