Avui Canovelles n.127

Dijous, 15 de desembre de 2022 a les 10:30

L’edició 127 de l’Avui Canovelles ja s’ha començat a distribuir. Es tracta de l’últim número de l’any i inclou la programació de Nadal així com tota la informació que cal saber per gaudir de l’època més màgica de l’any.

Aquesta edició també inclou informació detallada sobre l’última sessió plenària del 2022 amb el Pressupost Municipal, l’inici del procés per adquirir el terreny on s’ubica el mercat o la modificació pressupostària per a impulsar l’habitatge públic.

L’Avui Canovelles també recull informació i imatges sobre els últims esdeveniments celebrats entre els quals destaquen el Dia Internacional dels Drets dels Infants, els actes amb motiu del 25N o el 55è Homenatge a la Vellesa.

En esports destaca la victòria de les noies sub-18 del Club Atletisme Canovelles i fem repàs d’algunes de les curses que s’han celebrat i d’altres que estan per venir. I en l’àmbit cultural, trobareu la nova programació de Can Palots, informació sobre documents històrics i, a la contraportada, una entrevista als autors dels murals que recentment s’han pintat al municipi.

Bon Nadal i feliç 2023!

Darrera actualització: 15.12.2022 | 10:37