Avui Canovelles n.126

Divendres, 14 d'octubre de 2022 a les 10:00

Aquest matí s’ha començat a distribuir l’Avui Canovelles corresponent al mes d’octubre. L’edició número 126 inclou un resum de les celebracions que ha viscut recentment el municipi, com l’Onze de Setembre o la Fira Medieval, i del programa d’actes en record de Núria Miralles i Creus.

Aquesta edició també recull informació sobre les obres de millora d’El Campanar i de Can Palots, i sobre l’inici del curs lectiu, que enguany s’ha avançat. Pel que fa als projectes socials, us expliquem l’acord amb el del Banc Farmacèutic i la creació de les maletes didàctiques per la pau i la convivència.

En l’àmbit cultural, trobareu la programació escènica de Can Palots i informació sobre les activitats culturals. L’edició també recull propostes culturals com l’exposició de la revista Gent de Canovelles o la represa dels assajos dels Pastorets de Canovelles. Ah! I també podeu llegir el recull de les cròniques de la Festa Major, ara en paper!

En esport s’han reprès tots els programes que s’impulsen des del Servei d’Activitats Esportives de Canovelles. I pel que fa al comerç i les empreses del municipi, en aquesta edició coneixereu Maestro Canet, de materials per a la reforma de la llar, i Gokoro.de mochis artesans.

Els protagonistes de la contraportada són el Grup de Treball en Defensa del Patrimoni de Canovelles, un col·lectiu ciutadà i voluntari format actualment per una desena de membres.

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:23