Avui Canovelles n.124

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 14:00

L’edició corresponent al mes de maig ja és al carrer i inclou un resum de l’Aplec i el Sant Jordi 2022. A més, també ens acosta el llibre “Canovelles. Un lloc per viure-hi” elaborat pel periodista Paco Monja i presentat el passat 22 d’abril.

El butlletí 124 inclou informació sobre les últimes obres d’asfaltat, els treballs de millora del clavegueram i les obres de reparació de les piscines exteriors del CEM Thalassa. Pel que fa als serveis a les persones, trobareu informació sobre el Pla Local de Salut i el projecte de prescripció social “Cronifica els bons hàbits”.

En educació, us recordem que aquest mes de maig tenim una cita amb la Vallèsbot, que per primer cop se celebrarà a Canovelles, serà el dia 24 de maig a la Pista Polivalent. A més, del 9 al 20 de maig s’obre el període de preinscripcions a l’EBM Marta Mata.

L’Avui Canovelles també inclou informació sobre comerços i empreses del municipi. En aquesta edició, parlem amb la formatgeria La Cleda, els responsables de la Clínica Campos i en Ferran, de la Rostisseria El Molí. També podeu consultar la programació cultural i les properes cites esportives, com la marxa solidària Polseres Candela, que tindrà lloc aquest diumenge.

I a la contraportada, l’alumnat de sisè de l’Escola Joan Miró explica com està dissenyant una escuderia i construint un cotxe elèctric de velocitat.

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:23