Avui Canovelles n.116

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00

Divendres es va distribuir l’Avui Canovelles número 116, una edició que inclou informació sobre l’homenatge a les víctimes durant l’estat d’alarma, l’inici del curs escolar, les subvencions per a comerciants o la nova programació escènica a Can Palots.

Un altre dels aspectes destacats de l’Avui Canovelles del mes d’octubre és l’actualització sobre l’estat de les obres vigents al municipi. També s’inclou informació sobre el bar d’El Local, que tot i que no es troba obert a causa de les restriccions per la covid-19, pròximament oferirà el servei de restauració a tothom qui ho desitgi.

Podreu rellegir les cròniques de la Festa Major 2020, i conèixer emprenedors del nostre municipi com l’Andreu Solà, de Flors Blumen. També disposeu d’informació sobre les últimes sessions plenàries i de la informació esportiva més destacada.

Per últim, cal destacar que els protagonistes de la contraportada d’aquesta edició són els directors i directores dels centres educatius de Canovelles, que fan balanç de la tornada a les aules.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 10:59