Avui Canovelles n.115

Divendres, 10 de juliol de 2020 a les 11:55

Ja s’ha començat a repartir l’Avui Canovelles número 115, una edició que compta amb un monogràfic sobre la Festa Major 2020, adaptada a la nova normalitat, i un altre espai dedicat a les actuacions que s’han impulsat amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi sanitària de la covid-19.

Un altre dels aspectes destacats d’aquesta edició gira entorn la renovació de contenidors i és que, durant aquest mes de juliol, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental està substituint els contenidors de reciclatge de paper/cartró i envasos per uns de nous preparats per al sistema de recollida de càrrega lateral.

També trobareu informació sobre els equipaments oberts al públic així com l’estat de les actuacions urbanístiques que es troben en marxa. A més, l’Avui Canovelles, vol fer un agraïment públic a la xarxa de voluntariat de Canovelles que ha estat un exemple de solidaritat durant el període de confinament.

Per últim, les protagonistes de la contraportada són la Mireia Gibrat, directora del CAP de Canovelles, i la Juani Férriz, auxiliar d’infermeria de l’Hospital General de Granollers. Les dues seran les encarregades de realitzar el pregó de la Festa Major 2020, dedicat al personal sanitari i a aquelles persones que ens han cuidat durant la pandèmia. 

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:20