Avui Canovelles n.113

Divendres, 13 de desembre de 2019 a les 13:40

Ja podeu descarregar l’Avui Canovelles n.113. Aquesta edició, corresponent al mes de desembre, inclou un monogràfic dedicat al Nadal, on s’inclou la programació dels Dies Gegants, així com notícies i entrevistes sobre algunes de les activitats més destacades

La portada de l’Avui Canovelles 113 inclou informació sobre la commemoració dels 40 anys d’ajuntaments democràtics i la postal de Nadal Institucional. Pel que fa a l’apartat de notícies, en destaquen les obres a la biblioteca, els pressupostos municipals o l’asfaltat al carrer de Sant Jordi.

Com a novetat, el butlletí municipal estrena dos espais: un dedicat a l’educació, escrit per l’institut Domus d’Olivet; i un altre dedicat a les polítiques d’igualtat. Pel que fa a la cultura, torbareu informació sobre els 20 anys de la biblioteca Frederica Montseny, la programació al Teatre Auditori de Can Palots o el festival ArtMov.

En aquesta edició, a més, podreu conèixer el Sergio i la Latifa, del Taurus Tattoo; i llegir l’entrevista als Pastorets de Canovelles, protagonistes de la contraportada.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 10:58